preskoči na sadržaj

Katolička osnovna škola Šibenik

Login
"Tvoj dolazak željno iščekujemo..."

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 9. 2015.

Ukupno: 141297
Danas: 3
2.A

2. A


Jesen...

 


Jesenska svečanost u 2.a razredu 
U petak, 28. rujna, nakon što smo cijeli tjedan u svim nastavnim predmetima posvetili temi jesen, učenici 2.a razreda imali su Jesensku svečanost. Svečanost je započela izvođenjem igrokaza Jesenska priča, kojeg su učenici tijekom tjedna sami osmislili na temelju priče Petre Bolfan. Uslijedio je jesenski ples i uvježbavanje koreografije na pjesmu "Savila se b'jela loza vinova". Noseći jesenske krune na glavi, koje su učenici vrijedno izradili u organiziranom vremenu produženog boravka, birali smo i kralja i kraljicu jeseni. Budući da smo jesen pozdravili na najljepši način, ona nam je uzvratila svojim ukusnim plodovima kojima smo se počastili na domjenku pri kraju jesenske svečanosti. 

   

   

   

 

2.B

2.B


Jesen u našoj učionici

  


Dani kruha


2. b u masliniku...

  

 


Naš Niko Šuperba bio je srebrni na dječjoj utci u Šibeniku koja je organizirana povodom Draženovog 54. rođendana. Čestitamo Niki!


Sudjelovali smo u natječaju „Slobodne Dalmacije“ na temu „More i obala“ i naš „ljetni izgled panoa“ je objavljen u zbirci dječjih radova „Dan obale“ povodom Mediteranskog dana obale, kojim se obilježava važnost očuvanja mora i obale.


Draga knjižničarka Marina nas je podsjetila na pravila ponašanja u knjižnici, na pravila oko posudbe knjiga, pročitala nam je  lijepu slikovnicu o vjetrovitom dječaku Janu i upoznala nas s popisom lektire za 2. razred.


Nakon puuuuuuuuno ponavljanja gradiva prvog razreda došlo je i naših 5 minuta. 21. rujna nitko u školi nam nije bio ravan, jer mi smo bili razred „na kotačima“. Bilo je tu rola, rolšua, skejta, romobila…


Nije lako nakon ljeta vratiti se u školske klupe, no kroz dramatizaciju igrokaza „ Brige jedne ploče “ bilo nam je lakše smiley


Sudjelujemo u e Twinning projektu „ European Day of languages“ i u 12 europskih zemalja smo poslali razglednice koje smo sami izradili s nekoliko uobičajenih hrvatskih riječi prevedenih na engleski jezik.

S nestrpljenjem očekujemo i mi razglednice i učenje više europskih jezika!


Izabrali smo predsjednika i zamjenicu predsjednika 2.b razreda!

Želimo im uspješno i mudro vodstvo!


Evo nas na početku nove školske godine.

Hvala dragom Bogu što smo ostali na okupu i što će 2.b razred činiti djevojčice: Anđela, Marta, Lucija D., Lucija P., Elizabeta, Iris, Petra V., Nika i Petra P. i dječaci: Alen, Maks, Niko, Stipe, Josip, Duje, Matija, Antonio, Petar, Marko i August.

Neka sveti Mihovil i dalje štiti nas, naše obitelji i sve djelatnike naše škole!

Naši prvi likovni radovi su upravo radovi s motivom sv. Mihovila:

preskoči na navigaciju