preskoči na sadržaj

Katolička osnovna škola Šibenik

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 4. 9. 2015.

Ukupno: 88345
Kalendar
« Svibanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
FACEBOOK

Poštovani posjetitelji, 

možete nas pratiti i na Facebook stranici

- Katolička osnovna škola u Šibeniku.

ORATORIJ

Poštovani posjetitelji, 

pogledajte što stvaraju vrijedne ruke učenika i učiteljica u Oratoriju.

(Produženi boravak)

VREMENICI

PRIMANJA RODITELJA

POPIS KNJIGA

Poštovani roditelji,

ovdje možete pronaći popis udžbenika za sljedeću školsku godinu.

 

KURIKULUM

vijesti
DANI KRUHA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 20. 10. 2017. 19:59

Obilježavanje Dana zahvalnosti za kruh i plodove zemlje u Katoličkoj školi je tradicionalna svečanost koja posebno veseli učenike.

Mirisi, boje i okusi tih dana daju onaj, svima drag, domaći ugođaj.

Okupljeni oko bogatih i primamljivih stolova, učenici predmetne nastave i njihovi učitelji 20. listopada su molitvom zahvalili na kruhu našem svagdašnjem.


[OPŠIRNIJE]DAN ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE NA ROŠKOM SLAPU
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 19. 10. 2017. 17:16

U četvrtak, 19. listopada 2017.  izvanučioničnom nastavom smo obilježili i zahvalili Bogu na bogatstvu plodova kojima nas nesebično svakodnevno dariva.

U petosatnom programu organiziranom u NP Krka (Roški slap) sudjelovali su djelatnici i učenici razredne nastave, edukatori i djelatnici NP Krka, ženska glazbena klapa „Skradinke“ te pater Paul K. Iz školskog dvorišta smo se uz molitvu, pjesmu i radosno raspoloženje koje nas je pratilo cijelog dana autobusima zaputili prema dijelu NP Krka, na Roški slap. 


[OPŠIRNIJE]DAN KRAVATE
Martina Kolovrat / datum: 19. 10. 2017. 06:41

Katolička osnovna škola se još jednom uključila u jedan od zanimljivih projekata. Ovog puta obilježili smo Dan kravate 18. listopada 2017.godine. Kao nacionalni simbol Republike Hrvatske, kravata se ističe po svojoj jedinstvenosti, a opet raznolikosti. Ona je simbol časti i elegancije, a to potvrđuje i poduži poipis slavnih ličnosti koji su je kroz povijest nosili na razne načine. Danas je ona dio svakodnevnog odijevanja diljem svijeta mnogih ljudi.


[OPŠIRNIJE]SUSRET S FRANJEVCEM
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 19. 10. 2017. 06:26

Polaznici Oratorija mjesec listopad posvetili su sv. Franji Asiškom. Mnoge aktivnosti, radionice i filmovi približili su učenicima život tog sveca, prijatelja „Božjih“ stvorova.  Živio je život viteškog sveca i uglednika, a kasnije život prosjaka i zagovornika siromaštva…

Želeći učenicima približiti Red manje braće i značaj tog skromnog sveca u goste smo 18. listopada pozvali franjevca konventualca fra Ivana Penavu. 


[OPŠIRNIJE]MILIJUN DJECE MOLI ZAJEDNO ZA JEDINSTVO I MIR
Martina Kolovrat / datum: 18. 10. 2017. 12:33

U srijedu 18. listopada o.g. naša je škola ponovno bila dio molitvene inicijative ''Milijun djece moli zajedno za jedinstvo i mir''. U 9 sati sve nastavne aktivnosti su na nekoliko minuta zamijenjene molitvom.

 


[OPŠIRNIJE]PROSLAVA NASLOVNIKA POLICIJSKE KAPELANIJE U ŠIBENIKU
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 17. 10. 2017. 14:20

Na uočnicu sv. Luke, 17. listopada  u kapeli naše škole  slavio je o. biskup mons. Tomislav Rogić euharistijsko slavlje u koncelebraciji s trojicom svećenika, povodom  proslave Sv. Luke Evanđelista, naslovnika policijske kapelanije za Policijsku upravu šibensko-kninsku. Uz  policijske službenike  Policijske uprave šibensko-kninske sudjelovali su  i učenici 4.b sa svojom vjeroučiteljicom s. Jakicom Vuco. Učenici su posebno molili za svog prijatelja iz razreda koji se nalazi u bolnici zbog operacije.

 

s. Mandica Starčević, ravnateljica


[OPŠIRNIJE]PRIMOPREDAJA SLUŽBE RAVNATELJA KATOLIČKOG ŠKOLSKOG CENTRA SVETI MIHOVIL
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 17. 10. 2017. 08:25

U Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku, 16. listopada 2017. izvršena je primopredaja službe ravnatelja Katoličkog školskog centra sv. Mihovil. Od samog osnutka  KŠC-a don Božo Škember je bio njegov ravnatelj, kao i privremeni ravnatelj Katoličke osnovne škole pri njezinom osnivanju. Bez isticanja, marljivo je i skrbno nadgledao, pregovarao i provodio u djelu zamisli i nacrte kako bi Katolička osnovna škola, a kasnije i DV Blažena Hozana  imali primjerene prostore i uvjete za učenje i rast  njezinih učenika te za kvalitetan rad djelatnika. 


[OPŠIRNIJE]OBRAZAC POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE
Martina Kolovrat / datum: 14. 10. 2017. 08:24

U prilogu pronađite: OBRAZAC POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE.


[OPŠIRNIJE]CINESCOOL DAY
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 13. 10. 2017. 21:23

Ni ove školske godine, na oduševljene svih učenika od 1. do 4. razreda naše škole, nismo željeli propustiti Dječji festival u Cinestaru Šibenik. Za svoj Cinescool dan odabrali smo petak, 13. listopada i film Tvrd orah 2.

Tema i pouke računalno animiranog filma su ljudske i tako bliske našoj svakodnevnoj stvarnosti. Bit je da su  životinje kojima je dom trebao biti uništen shvatile kako su pojedinačno sitne i nemoćne, ali kad se međusobno udruže - mogu sve. Pokazalo se i kako su životinje koje su svi smatrali zločestima ustvari imale razloge u prošlosti zbog kojih se tako ponašaju.

 


[OPŠIRNIJE]CRKVE NAŠEG GRADA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 13. 10. 2017. 15:47

Jučer, 12. listopada na Dan pronalazača učenici šestih razreda su, u pratnji učitelja Povijesti, Likovne kulture i Vjeronauka obišli crkve starog dijela grada Šibenika. Obilazak crkava je realiziran u sklopu projekta Crkve našeg grada, kroz koji se učenici upoznaju sa sakralnim građevinama grada i svecima zaštitnicima kroz likovno i literarno stvaralaštvo. 

 


[OPŠIRNIJE]NATJEČAJ "UČINIMO NAŠU KNJIŽNICU LJEPŠOM!"
Marina Goleš / datum: 12. 10. 2017. 12:29

Podsjećamo sve učenice i učenike naše škole da je povodom Međunarodnog dana školskih knjižnica u tijeku natječaj "Učinimo našu knjižnicu ljepšom!" Osnovni cilj ovog natječaja je izrada najljepše kutije za knjige koju će djeca napraviti u krugu svoje obitelji koristeći razne materijale te će je do 23. listopada 2017. godine donijeti u školsku knjižnicu kako bi krasila njen prostor. Tri najljepše kutije za knjige bit će nagrađene, a dobitnici će biti proglašeni 23. listopada kada se obilježava Međunarodni dan školskih knjižnica.

Sve dodatne informacije o samom natječaju možete dobiti u školskoj knjižnici!

 


[OPŠIRNIJE]DAN HRVATSKE POŠTE
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 10. 10. 2017. 19:37

Na sam dan obilježavanja Hrvatskog dana pošte 10. listopada, učenici drugih razreda su sa svojim učiteljicama posjetili Hrvatsku poštu u Šibeniku.

Voditeljica poštanskih ureda, gospođa Tea Zekanović, dočekala ih je i provela svim uredima. Odmah na početku obilaska učenica Lucija je napisala razglednicu, a zatim su svi pratili proces slanja od poštanskog šaltera do pretinca.


[OPŠIRNIJE]29. DRŽAVNA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 7. 10. 2017. 13:48

U Zadru je održana 29. Državna smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske, u prostoru Arsenala od 3. do 6. listopada 2017. Sudjelovalo je 70 učeničkih zadruga s izložbenim prostorima, 10 učeničkih zadruga s istraživačkim radovima i 20 učeničkih zadruga kao voditelji županijskih izložbenih prostora s izložbenim primjercima svih učeničkih zadruga pojedine županije.


[OPŠIRNIJE]KNJIŽEVNI SUSRET SA SANJOM PILIĆ
Marina Goleš / datum: 4. 10. 2017. 23:37

Za sve knjiške moljce, odnosno knjiške leptiriće naše škole, današnji dan bio je poseban jer je u školi gostovala Sanja Pilić, poznata književnica za djecu i mlade. Književni susret ostvaren je u suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga, a održan je 4. listopada 2017. u kongresnoj dvorani Katoličke osnovne škole. Nakon pozdravnog govora knjižničarke Marine Klarić uslijedio je kratak program koji je za navedenu priliku osmislila učenica Marija Gabrilo, a u čijoj su joj izvedbi pomogli školski prijatelji. A sad prijeđimo na ono bitno, na čitanje citat je korišten u programu kojeg ćemo još dugo pamtiti.


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST
Martina Kolovrat / datum: 4. 10. 2017. 09:38


[OPŠIRNIJE]ANĐELI ČUVARI
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 2. 10. 2017. 10:49

 

" Anđeli su svjetla zapaljena na Svjetlu što nema početka."

Sveti Ivan Damašćanin

                Svake se godine 2. listopada Crkva spominje Anđela čuvara. Anđeli čuvari nebeska su bića koja stalno gledaju Božje lice i uživaju u Njegovoj ljubavi i blizini.  Oni su pravi Božji dar, štite nas, vode, brane od svakoga zla i vjerni su nam životni pratitelji. Vođeni ovim spoznajama, nismo mogli ne zaključiti da se osobine anđela mogu pronaći i među nama, u našim osobnostima, postupcima, djelovanjima, svakodnevnom zajedničkom životu i radu u školi. Stoga smo na sam spomendan odlučili započeti obilježavanje tjedna anđela čuvara unutar naše školske zajednice. 


[OPŠIRNIJE]NAJAVA - KNJIŽEVNI SUSRET SA SANJOM PILIĆ
Marina Goleš / datum: 2. 10. 2017. 10:21

Sanja Pilić, poznata književnica za djecu i mlade gostovat će u kongresnoj dvorani naše škole 4. listopada 2017. godine. Početak programa planiran je u 14 sati, a namijenjen je svim učenicima naše škole koji žele prisustvovati književnom susretu. 

Vidimo se!


[OPŠIRNIJE]TRKA ZA MOJ GRAD
Martina Kolovrat / datum: 30. 9. 2017. 13:30

U organizaciji Grada Šibenika, Društva Naša Djeca Šibenik i Javne ustanove športski objekti Šibenik na blagdan Svetog Mihovila i Dana grada, 29. rujna u poslijepodnevnim satima, po prvi put na stadionu Nogometnog kluba Šibenik održala se "Trka za moj grad". U trci su sudjelovali polaznici dječjih vrtića, učenici osnovnih i srednjih škola.


[OPŠIRNIJE]SVETI MIHOVIL - ZAŠTITNIK GRADA ŠIBENIKA
Martina Kolovrat / datum: 29. 9. 2017. 18:11

"Uto se zametnu rat u nebu koji je Mihael sa svojim anđelima morao voditi protiv Zmaja. Zmaj i njegovi anđeli prihvatiše borbu, ali je ne mogoše izdržati. I mjesta za njih više nije bilo u nebu. Bijaše izbačen veliki Zmaj, stara Zmija, koja se zove đavao - sotona, zavodnik cijeloga svijeta - bijaše zbačen na zemlju i bijahu zbačeni s njime njegovi anđeli." (Otk 12, 7-12a)

 


[OPŠIRNIJE]MIHOVILU NA DAR
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 28. 9. 2017. 18:29

Višegodišnju praksu raspisivanja natječaja o svetķovini sv. Mihovila, Katehetski ured naše biskupije nastavio je i ove godine.

Svi pristigli radovi su podijeljeni u kategorije dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola. Proglašenje najušpjenijih radova upriličeno je u kongresnoj dvorani naše škole, na uočnicu sv. Mìhovila, 28. rujna.


[OPŠIRNIJE]PEACE RUN - SVJETSKA UTRKA MIRA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 28. 9. 2017. 14:27

PEACE RUN - Utrka mira, svjetska manifestacija na čelu s međunarodnim timom koji trči kroz cijelu Europu, dotrčala je u Katoličku osnovnu školu 28. rujna. Na ulazu u školsko dvorište, dočekali su ih svi učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama i pojedini učenici predmetne nastave uz pratnju svojih učitelja, držeći u rukama zastave svih zemalja Europe i riječ mir ispisanu na mnogim svjetskim jezicima. 

U međunarodnom timu danas su bili predstavnici: Engleske, Češke, Austrije, Engleske, Latvije, Portugala, Ukrajine, Slovenije i Hrvatske. 


[OPŠIRNIJE]POSJET ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI
Marina Goleš / datum: 28. 9. 2017. 12:01

Da naučiti čitati nije lako znaju male pametne glavice naših đaka prvaka. Znaju oni i da je volja i ogroman trud potreban da se povežu slova, tvore riječi, a potom i rečenice koje će činiti smisao i biti napisane u nekoj im poznatoj i dragoj knjizi.

Tako su učenici 1.b razreda jedva dočekali 27. rujna 2017. posjetiti školsku knjižnicu kako bi dobili članske iskaznice čime im je postalo omogućeno posuđivanje knjiga u školskoj knjižnici.


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST
Martina Kolovrat / datum: 27. 9. 2017. 08:57


[OPŠIRNIJE]OBILJEŽAVANJE EUROPSKOG DANA JEZIKA
Martina Kolovrat / datum: 26. 9. 2017. 18:27

Oni koji ne znaju ništa o stranim jezicima,
ne znaju ništa ni o svom.

J. W. von Goethe

Europski dan jezika temelji se na inicijativi Vijeća Europe. Cilj akcijskog dana vrednovanje je svih jezika i kultura kao i doprinos osoba koje posjeduju prednosti višejezičnosti, povećanju individualne višejezičnosti i motivaciji ljudi u Europi o doživotnom učenju jezika. Glavni su ciljevi proslave Europskog dana jezika upozoriti građanstvo na važnost učenja jezika i poticati učenje većega broja jezika da bi se povećala višejezičnost i razumijevanje različitih kultura; promicati bogatu jezičnu i kulturnu raznolikost Europe te poticati cjeloživotno učenje jezika u školi i izvan nje.


[OPŠIRNIJE]SURADNJA SA ŠKOLOM IZ POLJSKE
Martina Kolovrat / datum: 25. 9. 2017. 17:04

U periodu od 21. do 24. rujna naša škola bila je bogatija za 25 učenika iz Szkola Podstawowa w Drogini, Myslenice, Poljska. 
Nakon razmjene pisama tijekom prošle školske godine, cilj dolaska bio je produbiti poznanstva učenika temeljena na pisanoj komunikaciji.
Prvog dana su učenici iz Poljske u pratnji učiteljica Magdalene Szczepanska i Anne Konieczna te svećenika Boguslawa Seweryn, posjetili naše učenike u učionicama gdje su pratili nastavu i sudjelovali u kreativnim radionicama. 

 


[OPŠIRNIJE]EUROPSKI TJEDAN KRETANJA
Martina Kolovrat / datum: 23. 9. 2017. 11:49

Europski tjedan kretanja od 2002. godine održava se od 16. do 22. rujna u organizaciji Europske komisije. Cilj ove manifestacije je potaknuti javnu svijest i aktivnost građana protiv zagađenja okoliša.

Ove se godine Europski tjedan kretanja promovira temom "Čista, zajednička i inteligentna mobilnost", kojom se ističu prednosti ekološki osvještenijih načina prijevoza.

 


[OPŠIRNIJE]NAJAVA
Martina Kolovrat / datum: 21. 9. 2017. 13:01


[OPŠIRNIJE]'POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE' U KATOLIČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 20. 9. 2017. 11:15

Kako se ponašati u prometu, što znači koji znak i na što sve treba paziti kao aktivni sudionik u prometu, naučila su danas djeca Katoličke osnovne škole u Šibeniku u sklopu akcije Poštujte naše znakove. 


[OPŠIRNIJE]RUJANSKI RAT
Martina Kolovrat / datum: 17. 9. 2017. 18:36

U skladu sa vrijednostima i tradicijom koju osobito njegujemo, u našoj je školi dana 14. rujna obilježena 26-ta godišnjica Rujanskog rata. U toploj, kolegijalnoj ali i obiteljskoj atmosferi naše kongresne dvorane djelatnici, učenici i uvijek dobrodošli roditelji prisjetili su se zajedno događaja koji su obilježili ne samo recentnu povijest našeg grada, već i čitave naše Domovine. 


[OPŠIRNIJE]EKSKURZIJA OSMIH RAZREDA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 16. 9. 2017. 10:47

Pomno planirano putovanje naših osmaša konačno se ostvarilo. Nestrpljivi i uzbuđeni zbog pustolovine pred njima, 12. rujna su se sa svojim učiteljima (razrednicama Kolindom Gabrilo i Maritom Županović te učiteljem TZK Ivom Laborom) uputili prema Istri.

Prva zajednička šetnja kišovitom Opatijom nagovijestila je ljepotu najvećeg hrvatskog poluotoka koju je tek trebalo otkriti. Potom je slijedilo putovanje prema Trsatu gdje su gostoljubivi domaćini pokazali svetište Majke Božje Trsatske. Vožnja Alejom glagoljaša i posjet Humu, najmanjem gradu na svijetu, posvjedočili su o bogatoj jezičnoj i kulturnoj prošlosti našeg naroda. Pomalo umorni od puta, naši putnici su se smjestili u hotel u Dugoj uvali gdje ih je čekala svakovečernja zabava u disku.

 


[OPŠIRNIJE]DANI BISKUPA SREĆKA BADURINE 2017.
Martina Kolovrat / datum: 15. 9. 2017. 10:00


[OPŠIRNIJE]HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN
Martina Kolovrat / datum: 12. 9. 2017. 09:30

Osnovna zadaća Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) je poticanje i promicanje sporta u Republici Hrvatskoj. Hrvatski olimpijski odbor brine o vrhunskom sportu te raznim programima, kao što je Hrvatski olimpijski dan, ukazuje na važnost sporta u svakodnevnom životu i njegovo poimanje kao kulture življenja.

Hrvatski olimpijski dan je projekt proslave sporta i olimpizma diljem Hrvatske, a za cilj ima uključivanje što većeg broja građana u razne oblike sportskih aktivnosti i podizanje svijesti o važnosti redovnog bavljenja tjelesnim aktivnostima te edukacija mladih o olimpijskom pokretu.


[OPŠIRNIJE]KAUFLAND ŠKOLA ViP
Martina Kolovrat / datum: 6. 9. 2017. 16:48

Naša škola  je jedna od 23 ViP škole u Hrvatskoj koje su zahvaljujući vrijednim I kreativnim učenicima osvojile na natječaju donaciju Kauflanda. Jučer nas je posjetila Matea Sokolović, voditeljica poslovnice Kauflanda u Šibeniku kako bi uručila  poklon-košaru voća, certifikat o ViP školi te donijela prvu donaciju voća i povrća.  Ujedno smo definirali  procese za buduće tjedne kada će naša škola dolaziti u  poslovnicu po donaciju voća i povrća prema  unaprijed određenom rasporedu artikala.[OPŠIRNIJE]SVEČANI PRIJEM PRVAŠA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 6. 9. 2017. 07:13

Prvi dan nastave ove školske godine svakako je bio najposebniji za naših četrdeset i dvoje prvaša. Uzbuđenje, strah, veselje, znatiželja, nelagoda i zbunjenost pratili su ih cijelo vrijeme. Sigurnost su im davali roditelji i pokoji baka i djed koji su neprestano bili uz njih. Na svečanom prijemu u kongresnoj dvorani škole prvašići su se malo opustili uz vesela lica i  pjesme školskog zbora i nasmijali se uz igrokaz koji im je pripremila Dramska skupina raredne nastave Muke jednog prvaša


[OPŠIRNIJE]ZAZIV DUHA SVETOGA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 5. 9. 2017. 22:12

Završili su još jedni školski praznici, ljeto, kupanje i vrijeme je za novi početak. Kao kršćani znamo da s Bogom treba početi, s Njim ići i na Njega računati. Bez pomoći Božje ne možemo učiniti ništa, rekao je  na početku molitve i zaziva Duha Svetoga u našoj školi biskup Tomislav Rogić, 5. rujna 2017.

Neka siđe i ostane Božji blagoslov i milost Duha Svetoga nad svim učenicima, učiteljima i drugim djelatnicima škole kao i proteklih deset godina života i djelovanja želja je svakog člana škole. U prigodnoj riječi biskup Tomislav istaknuo je riječi evanđelja u kojima Isus poziva djecu da dođu k njemu i ostanu s njim.


[OPŠIRNIJE]NAJAVA
Martina Kolovrat / datum: 4. 9. 2017. 17:10


[OPŠIRNIJE]DUHOVNA OBNOVA NA PRVIĆU
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 4. 9. 2017. 13:08

Užurbane pripreme za početak  nastavne godine, ispunjene seminarima i predavanjima pomogli su djelatnicima naše škole u  stručnim usavršavanjima. A posljednjeg dana uoči početka  nastavne godine, 1. rujna svi su se djelatnici otisnuli kako bi zaveslali na pučinu i sudjelovali na otoku Prviću na duhovnoj obnovi koju je predvodio don Krešimir Mateša.


[OPŠIRNIJE]U NJIHOVIM CIPELAMA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 30. 8. 2017. 13:04

U pripremnom razdoblju za šk. god. 2017./2018. 30. kolovoza 2017., Učiteljsko vijeće KOŠ-a je na 45 minuta obulo cipele učenika s teškoćama u učenju. Kroz taj hod ih je provela edukacijska rehabilitatorica škole. Predavanje je bilo obogaćeno aktivnostima koje su omogućile sudionicima da se na trenutak suoče s izazovima i frustracijama koje djeca s TU svakodnevno doživljavaju u svom osobnom i školskom životu. 


[OPŠIRNIJE]NAJČEŠĆE PRAVOPISNE POGREŠKE U PISANJU
Martina Kolovrat / datum: 29. 8. 2017. 21:05

29. kolovoza 2017. članovi Učiteljskog vijeća Katoličke škole prisustvovali su predavanju Najčešće pravopisne pogreške u pisanju koje su održale Ivana Milišić i Marita Županović, učiteljice Hrvatskog jezika.


[OPŠIRNIJE]ŽUPANIJSKO STRUČNO VIJEĆE UČITELJA MATEMATIKE
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 29. 8. 2017. 18:34

Matematičarke i matematičari naše Županije krenuli su punim zamahom u novu školsku godinu. Nakon prošlotjednog Županijskog  vijeća učitelja osnovnih škola u Brodarici, 29. kolovoza u našoj školi održano je Županijsko vijeće, ovaj put učitelja osnovnih i srednjih škola.


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST
Martina Kolovrat / datum: 25. 8. 2017. 23:26

Nastavna godina 2017./18. započinje u

PONEDJELJAK, 4.9.2017.

  • 8:00 - UČENICI 2.-8. RAZREDA
  • 9:00 - SVEČANI PRIJEM UČENIKA PRVIH RAZREDA.

SRETNO!


[OPŠIRNIJE]PROFESIONALNI I OSOBNI RAZVOJ UČITELJA
MANDICA STARČEVIĆ / datum: 24. 8. 2017. 15:59

U kongresnoj dvorani naše škole, uoči početka nove školske godine, 24. kolovoza održan je Županijski stručni skup za učitelje razredne nastave "Profesionalni i osobni razvoj učitelja" u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, podružnice Split.

 


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST
Martina Kolovrat / datum: 18. 8. 2017. 09:14

Poštovani roditelji i učenici,

klikom na sliku pronađite popis udžbenika za novu školsku godinu.


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST
Martina Kolovrat / datum: 18. 8. 2017. 09:08


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju